GOD JUL
VASA

God Jul Vasa Joulukonsertti

Tervetuloa tunnelmalliseen joulukonserttiin, jossa mm Kristoffer Streng ja projektin perustaja, Anders Olin, ovat mukana. Illan aikana saamme myös nähdä mitä kulissien takana oikeasti tapahtuu ja kuulla yhden auttamamme perheen tarinan.

Tahdomme kutsua sinut iltaan täynnä tunnelmallista joulumusiikkia ja samalla juuri sinä voit olla mukana tekemässä Vaasasta kauniimman paikan ja antaa joillekin perheille mahdollisuuden viettää parempaa joulua. Konsertti alkaa 20.10 klo 17:00, tervetuloa!

Mitä on Hyvää Joulua Vaasa?

Vuodesta 2003 olemme Sion-seurakunnassa toteuttaneet Hyvää joulua Vaasa - projektin. Se on projekti, jossa autamme n 150 Vaasan köyhimmistä perheistä. JOkainen perhe saa kaiken joulupöytään kuuluvan ruuan sekä joululahjoja lapsille. Hyvää joulua Vaasa toteutetaan yhteistyössä sosiaalitoimiston kanssa. He valitsevat perheet joiden tilanne on kaikkein haastavin ja priorisoivat erityisesti yksinhuoltajia. Kaikki jotka ovat projektissa mukana tekevät töitä vapaaehtoisesti, joten kaikki lahjoitetut varat menevät lyhentymättöminä autettaville perheille. Me ankimme lasten toivomat lahjat, paketoimme ne ja kirjoitamme niihin "äidiltä ja /tai isältä". Olemme kuulleet, kuinka moni vanhempi kyynelsilmin kertoo lasten suuresta ilosta kun he ovat saaneet toivomansa lahjan, jota eivät uskoneet saavansa.

Nyt tahdomme antaa kaikille vaasalaisille mahdollisuuden olla mukana auttamassa näitä perheitä. Ehkä sinä voit auttaa yhtä tai useampaa perhettä Vaasassa saamaan paremman joulun? Haastamme myös yrityksiä mukaan lahjoittamaan. Mitä enemmän meitä on, sitä useampaa perhettä voimme auttaa. Hyvää joulua Vaasa on tähän mennessä auttanut yli 3500 aikuista ja 6000 lasta viettämään arvokkaan joulun.Projekti rahoitetaan täysin yksityishenkilöiden ja yritysten vapaaehtoisilla lahjoituksilla.

Lue mitä Hyvää joulua Vaasa on saanut merkitä

”Muistan ensimmäisen kerran kun sain vastaanottaa apua Hyvää joulua Vaasalta. En uskonut silmiäni; että on olemassa ihmisiä jotka todella välittävät ja tukevat muita ihmisiä. Ilman teidän apuanne meillä ei olisi ollut joululahjoja eikä jouluruokaa lapsille. ”

M. perheineen

”Jokainen äiti ja isä tahtoo järjestää lapsilleen mukavan joulun, mutta se ei ole mahdollista kun kaikki rahat menevät laskuihin ja ruokaan. Siksi Hyvää joulua Vaasa on ollut suureksi avuksi, koska te olette mahdollistaneet, että lapsemme ovat saaneet joululahjoja ja koko perheemme jouluruokaa.”

Kiitollinen äiti

"En koskaan unohdaensimmäistä joulua, kun kaksi ystävällistä nuorta toi meille kotiin ruoka- ja lahjapusseja. He olivat kuin enkeleitä jotka ilmestyivät meidän pimeyteen ja keskelle meidän kärsimystä. He toivat paljon enemmän kuin lahjoja; he toivat rakkautta elämäntilanteeseen joka oli menettänyt elämänilon ja arvokkuuden."

Väsynyt äiti

Lasten joululahjatoiveet

Nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana ja auttaa yhtä tai useampaa lasta Hyvää Joulua Vaasa -avustustyön kautta. Allaolevasta listasta näet lahjatoiveet, voit auttaa varaamalla listasta yhden tai useamman lahjan jonka ostat ja tuot Hyvää Joulua Vaasa -työhön. Me paketoimme sinun lahjan ja varmistamme että se annetaan juuri tätä lahjaa toivoneelle lapselle.

Valitse lahja klikkaamalla allaolevasta listasta sitä toivetta jonka haluat täyttää ja täytä yhteystietosi.Muista, että tarvitsemme lahjasi 12. joulukuuta klo 16 mennessä, jotta ehdimme paketoida sen ajoissa ennen kuin toimitamme ruokapaketit ja lahjat perheille 21.12. Ilmoitathan perheen numeron, kun toimitat lahjan.

Voit tuoda lahjasi Sion-seurakuntaan (Laivakatu 11, Minimania vastapäätä) keskiviikosta 9.12 lähtien seuraavina ajankohtina:

9.12 klo. 9-11.
10.12 klo. 10-12 sekä 17-20.
11.12 klo. 12-20.
12.12 klo. 10-16.

Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: info(a)sion.fi

Lahjan hinta tulee olla n 25€. Jos lahja on halvempi, osta mielellään kaksi tai useampi (samaa tai vastaavaa).

Toivelista

Kiitos avustasi!

Kaikki joululahjatoiveet ovat nyt varattuja. Kiitos kaikille! Olette tehneet Vaasan kauniimmaksi paikaksi.