HYVÄÄ
JOULUA
VAASA
2003 - 2023

Kiitos avustasi!

Kiitos teille kaikille, jotka olette lahjoittaneet lahjoja Hyvää joulua Vaasa -keräykseen! Seuraavaksi on vuorossa kaikkien lahjojen paketointi ja olet tervetullut mukaan auttamaan pe 15.12. klo 18 ja la 16.12. klo 12.

Sen lisäksi voit vielä tukea projektis antamalla raha-lahjan, joka menee lyhentämättömänä projektissa autettaville perheille.

Voit antaa lahjasi täällä:
FI46 4970 1010 7163 28
Sionförsamlingen i Vasa rf
Viite: 1070
Keräyskupa: RA/2022/1609

Mitä on Hyvää Joulua Vaasa? Lue klikkaamalla

Vuodesta 2003 olemme Sion-seurakunnassa toteuttaneet Hyvää joulua Vaasa - projektin. Se on projekti, jossa autamme n 150 Vaasan köyhimmistä perheistä. Jokainen perhe saa kaiken joulupöytään kuuluvan ruuan sekä joululahjoja lapsille. Hyvää joulua Vaasa toteutetaan yhteistyössä sosiaalitoimiston kanssa. He valitsevat perheet joiden tilanne on kaikkein haastavin ja priorisoivat erityisesti yksinhuoltajia. Kaikki jotka ovat projektissa mukana tekevät töitä vapaaehtoisesti, joten kaikki lahjoitetut varat menevät lyhentymättöminä autettaville perheille. Me ankimme lasten toivomat lahjat, paketoimme ne ja kirjoitamme niihin "äidiltä ja /tai isältä". Olemme kuulleet, kuinka moni vanhempi kyynelsilmin kertoo lasten suuresta ilosta kun he ovat saaneet toivomansa lahjan, jota eivät uskoneet saavansa.

Nyt tahdomme antaa kaikille vaasalaisille mahdollisuuden olla mukana auttamassa näitä perheitä. Ehkä sinä voit auttaa yhtä tai useampaa perhettä Vaasassa saamaan paremman joulun? Haastamme myös yrityksiä mukaan lahjoittamaan. Mitä enemmän meitä on, sitä useampaa perhettä voimme auttaa. Hyvää joulua Vaasa on tähän mennessä auttanut yli 5000 aikuista ja 8000 lasta viettämään arvokkaan joulun.Projekti rahoitetaan täysin yksityishenkilöiden ja yritysten vapaaehtoisilla lahjoituksilla.

Hyvää Joulua Vaasa Joulukonsertti

Tervetuloa tunnelmalliseen joulukonserttiin!

Tahdomme kutsua sinut iltaan täynnä tunnelmallista joulumusiikkia ja samalla juuri sinä voit olla mukana tekemässä Vaasasta kauniimman paikan ja antaa joillekin perheille mahdollisuuden viettää parempaa joulua. Konsertti alkaa 17.12 klo 17:00 Sion-kirkossa (Laivakatu 11, Vaasa). Tervetuloa!

Lue mitä Hyvää joulua Vaasa on saanut merkitä

”Muistan ensimmäisen kerran kun sain vastaanottaa apua Hyvää joulua Vaasalta. En uskonut silmiäni; että on olemassa ihmisiä jotka todella välittävät ja tukevat muita ihmisiä. Ilman teidän apuanne meillä ei olisi ollut joululahjoja eikä jouluruokaa lapsille. ”

M. perheineen

”Jokainen äiti ja isä tahtoo järjestää lapsilleen mukavan joulun, mutta se ei ole mahdollista kun kaikki rahat menevät laskuihin ja ruokaan. Siksi Hyvää joulua Vaasa on ollut suureksi avuksi, koska te olette mahdollistaneet, että lapsemme ovat saaneet joululahjoja ja koko perheemme jouluruokaa.”

Kiitollinen äiti

"En koskaan unohdaensimmäistä joulua, kun kaksi ystävällistä nuorta toi meille kotiin ruoka- ja lahjapusseja. He olivat kuin enkeleitä jotka ilmestyivät meidän pimeyteen ja keskelle meidän kärsimystä. He toivat paljon enemmän kuin lahjoja; he toivat rakkautta elämäntilanteeseen joka oli menettänyt elämänilon ja arvokkuuden."

Väsynyt äiti

Kiitos avustasi!

Kaikki joululahjatoiveet ovat nyt varattuja. Kiitos kaikille! Olette tehneet Vaasan kauniimmaksi paikaksi.

Tänä vuonna voit täyttää reesi useammalla lahjalla
Varaa valitut lahjat