GOD JUL
VASA

Barnens julklappsönskemål

Nu har du chansen att vara med och hjälpa ett eller flera barn via God Jul Vasa. Du kan hjälpa genom att inhandla en eller flera presenter som vi sedan delar ut till barnen i samband med God Jul Vasa -utdelningen. Från listan här nedanför kan du välja och reservera en eller flera presenter, som du sedan köper och levererar till God Jul Vasa -arbetet. Vi paketerar in din present och ser till att den ges åt rätt barn.

Välj en present genom att klicka på önskemålet i listan här nedan. Då förflyttas du till reserveringssidan där du fyller i dina kontaktuppgifter. Kom ihåg att vi behöver få din present allra senast på förmiddagen 13.12 så vi hinner paketera den i tid tills vi kör ut julmaten och presenterna till familjerna 21.12. Du kan lämna in presenterna till Sionförsamlingen (Skeppsgatan 11, mittemot minimani) från och med tisdag 03.12 från 10-18 (torsdag och fredag fram till 20)

Du kan även kontakta oss på e-post till: info(a)sion.fi

Presentens pris bör vara kring 25 €. Ifall en present har lägre pris, köp gärna två eller flera exemplar (samma eller liknande).

ÖnskemålButikKlädstorlekÅlderKön

Tillbaka till framsidan